Ești pregătit pentru schimbare!

Alege să te eliberezi de blocaje emoționale și convingeri limitative și creează-ți viitorul pe care ți-l dorești! Antrenează-ți Caracterul💪 cu Oana Berdilă❤️

Îți sună cunoscut?
Te simți blocat!

Ești un om de succes!

Ești extraordinar în ceea ce faci, toată lumea îți recunoaște valoarea.

Orice îți propui atingi cu ușurință, știi cum să faci, ai soluții la orice tema, te implici și rezolvi și problemele celorlalți.

Și totuși simți că parcă ceva nu e în regulă.

Te surprinzi că te simți supraîncărcat, ești stresat, obosit și nemulțumit de ține. Te simți gol, extenuat, cumva parcă e prea mult, ți–ai asumat prea multe responsabilități și te întrebi constant: pentru ce? Și parcă ai vrea să renunți la tot…

Nu mai ai timp nici pentru partenerul de viață sau pentru copiii tăi, ai și uitat când te-ai întâlnit ultima dată cu prietenii tăi, nu mai ai timp pentru nimic din ceea ce-ți făcea plăcere.

Te surprinzi că te simți supraîncărcat, ești stresat, obosit și nemulțumit de ține. Te simți gol, extenuat, cumva parcă e prea mult, ți–ai asumat prea multe responsabilități și te întrebi constant: pentru ce? Și parcă ai vrea să renunți la tot…

Nu mai ai timp nici pentru partenerul de viață sau pentru copiii tăi, ai și uitat când te-ai întâlnit ultima dată cu prietenii tăi, nu mai ai timp pentru nimic din ceea ce-ți făcea plăcere.

Vrei să spui NU când ți se solicită ajutorul, și realizezi că, deși ești hotărât s-o faci, răspunsul tău e tot DA și invariabil ai același gust amar că te simți folosit de ceilalți. Și te simți și vinovat, te judeci și mai mult.

Ai vrea că cineva să se gandesca și la ce vrei tu și să te susțînă, să te motiveze și să fie lângă ține, pentru ține. Sentimentul de singurătate printre oameni devine insuportabil.

Ți-e teamă că poți pierde totul și asta te paralizează.

Simți că pierzi controlul și sentimentul te sufocă.

Și în tot procesul acesta, simți că te pierzi pe ține.

Vrei să fii fericit!

Vrei să fii motivat și hotărât să–ți atingi obiectivele.

Vrei să faci mai mulți bani.

Vrei să fii sigur pe tine, să simți că eșți exact ce trebuie să fii.

Vrei să ai mai mult curaj să te exprimi, să te expui și mai ales să acționezi pentru a-ți depăși limitele.

Vrei să–ți transformi visele în realitate.

Vrei o relație de cuplu armonioasă și împlinită.

Vrei pace interioară, liniște, calm, echilibru interior.

Vrei să crezi din nou în tine așa cum o făceai altădată.

Vrei să fii liber și vrei să ai succes.

Vrei să fii liber!

Nu știi ce să faci

Te simți apăsat de trecut. Îți este frică de necunoscutele viitorului, astfel că te simți blocat în prezent, aici și acum.

Ai muncit, ai tras de tine să ajungi până aici și gândul că pierzi totul și trebuie s-o iei de la capăt e terifiant.

Ți-e teamă că timpul se scurge ca nebunul și tu nu ai realizat încă tot ce ți-ai propus: tic tac tic tac…

Ți-e frică să faci greșeli: așa că mai bine nu acționezi și amâni prin delăsare.

Gândul că oamenii vor considera că ești incapabil și că te vor respinge îți toarnă plumb în pantofi.

Ți-e teamă că acțiunile tale, cuvintele tale, gândurile tale vor genera criticile celorlalți și sentimentul de rușine devine insuportabil.

Ai încercat de atâtea ori să faci schimbarea, ai citit, ai aplicat toate tehnicile de auto-dezvoltare, ai exersat, ai fost la specialiști, a funcționat o vreme și apoi te-ai reîntors în punctul zero. Nu s-a schimbat nimic.

Nu știi ce ai putea face diferit și cum ai putea să te eliberezi odată și pentru totdeauna de aceste blocaje și vechi metehne.

Vrei să fii liber!

Presiunea devine insuportabilă

Ai atât de multe de făcut și ai obosit să pierzi vremea aiurea, fără sens.

Gândurile și vocile din capul tău devin asurzitoare, te simți judecat și criticat din toate părțile. Simți că–ți pierzi mințile.

Ai nevoie să se schimbe ceva, chiar acum. E clar că așa nu mai poți continuă.

Sentimentul de furie este emoția ta cea mai familiară. La cea mai mică înțepătura venită din exterior îți pierzi controlul de sine, tipi, urli, devii violent și nestapanit. Te simți bine în primele minute și apoi începi să te judeci, te simți penibil, îți pare rău de cum ai reacționat, știi că nu mai poți schimbă nimic. Rămâi cu un sentiment acut de rușine și de vinovăție.

Știi că e sinucidere curată să continui în manieră asta, eșți obosit, epuizat, te simți consumat, ti-ai pierdut bucuria de a trăi, nu mai ai un sens, un scop.

Corpul tău începe să cedeze, ai insomnii, realizezi că te-ai îmbolnăvit din senin și nici măcar nu înțelegi de ce și cum.

Observi neputincios efectele modului tău de viață și ai vrea să știi cauza, rădăcina tuturor problemelor tale.

Un singur lucru e clar: a sosit momentul să alegi schimbarea.

Știi că trebuie să alegi să te eliberezi, intuiești că e imperios necesar să te reinventezi – problema majoră este că nu știi de unde să începi.

Ești în control!

Eșți pregătit să acționezi

Asta-i partea cea mai bună.

Știi cum arată viața pe care ți-o dorești. Ți–ai stabilit clar obiectivele pe termen lung în toate sectoarele vieții și ești pregătit să acționezi zi de zi pentru a materializa tot ce-ți dorești.

Răspunsurile la provocările și dorințele tale sunt în interiorul tău.

Ai tot ce este necesar: viziune, resurse, cunoștințe, voință și perseverență. Poți să creezi exact viața la care visezi.

Doar ai nevoie de cineva care să te ghideze cum să faci asta, să te motiveze să–ți păstrezi hotărârea pe termen lung și să nu te pierzi pe parcurs.

Nu trebuie să călătorești singur în drumul tău spre succes!

Măreția nu poate fi atinsă de unul singur

Oamenii de succes știu că în călătoria spre reușită au nevoie să se înconjoare cu persoanele potrivite care să-i susțină în implementarea și atingerea obiectivelor lor.

Ei au nevoie de mentori care să-i ajute să nu-și piardă încrederea de sine, care să le insufle să nu renunțe niciodată la visul lor indiferent de obstacolele întâlnite, care să-i provoace permanent să analizeze factorii interni și externi pentru a-și adapta acțiunile următoare și care să-i motiveze să acționeze cu perseverență pentru a reuși.

Poți avea susținerea de care ai nevoie pentru a-ți depăși limitele și a ajunge acolo unde vrei!

Neurocoach| Mentor| Terapeut Transformare Rapidă RTT_Oana Berdilă
Sunt în echipa ta!

Poți să ai un partener în călătoria ta

Cum ar fi să ai un coleg de echipă de încredere și total dedicat cauzei tale?

Cineva care știe cum să te susțină, să te ghideze și să te motiveze să fii mai bun, mai puternic, care să te inspire în călătoria despre tine, cu tine.

Cineva care să te provoace să–ți depășești limitele pe care nici nu ai fi crezut posibil că le poți atinge.

Cineva pentru care succesul tău este obiectivul lui.

Cineva care știe cum poți să devii un om împlinit.

Eu știu că pot fi persoana de care ai nevoie.

Îți ofer cadrul, structura și uneltele prin care îți poți transforma visele în realitate.

Succesul tău este obiectivul meu!

Alegerea e doar a ta

Aceasta este viața ta și o trăiești chiar acum.

Poți să realizezi tot ceea ce vrei și–ți dorești cu ardoare.

Poți să alegi să te eliberezi de blocaje, credințe și condiționări limitative, de frici și temeri, de durere și suferință. Vrei să devii un om liber.

Poți să alegi să te reinventezi bucuros prin a crea exact imaginea de sine pe care ți-o dorești și ești hotărât s-o permanentizezi.

Poți să atingi succesul și să te simți liber, echilibrat, calm, bucuros și împlinit pe tot parcursul procesului tău de transformare.

Poți fi un învingător. Be SMART by HEART

Hai s-o facem împreună!

Alege sa dai un upgrade vietii tale!

Pentru mai multe informații despre produse și prețuri, te rog alege una din variantele de mai jos și aplică pentru a programa o consultație gratuită de 20 minute în care putem determina exact dacă produsul ales ți se potrivește cel mai bine, atât din punct de vedere al nevoii tale cât și din perspectiva financiară.

Alege să te eliberezi
Alege să te reinventezi
Alege Corporate