Coaching

  • Ai ajuns într-un punct in care îti spui: “Gata! Așa nu se mai poate! E prea mult, asta nu mai poate continua așa!”
  • Ești determinat să faci o schimbare, chiar dacă nu știi încă cum sau ce anume ai de făcut, tu ești determinat să parcurgi accelerat toți pașii ce se impun și ești pregătit pentru efortul solicitant al unei transformări rapide.

1.350 RON

Acest pachet este creat pentru a-ți oferi un impuls energic si concentrat în abordarea și soluționarea unei provocări semnificative din viața ta. Pe parcursul celor 4 sesiuni parcurgi etapizat și într-un ritm accelerat traseul de transformare, de la definirea provocării până la creionarea unui plan de acțiune.
Sesiunea 1: Definirea provocării
Ne concentrăm pe înțelegerea profundă a provocării cu care te confrunți. Creem cadrul să exprimi emoții, gânduri, nevoi, dorințe în scopul identificării simptomelor și efectelor provocării și clarificării obiectivelor.
Sesiune 2 – Descoperirea Cauzelor și Consecințelor:
Explorăm cauzele profunde ale provocării și modul în care aceasta îți afectează viața si reflectăm asupra consecințelor. Analizăm și clarificăm conexiunile și modelele care contribuie la situația actuală.
Sesiune 3 – Identificarea Soluțiilor:
Ne concentrăm pe identificarea soluțiilor posibile și dezvoltarea de strategii pentru a depăși provocarea. Evaluăm opțiunile și resursele disponibile.
Sesiune 4 – Crearea Strategiei de Transformare și Plan de Acțiune:
Creem o strategie de transformare personalizată pentru a putea creiona un plan de acțiune concret, prin identificarea pașilor necesari pentru a atinge obiectivele SMART care îți transforma viața exact asa cum îți doresti.

Beneficii ale Pachetului:
Abordare rapidă și concentrată pentru rezolvarea unei provocări semnificative.
Ghidare profesională în definirea și depășirea provocării.
Identificarea cauzelor profunde și a soluțiilor potrivite.
Crearea unei strategii de transformare și a unui plan de acțiune concret. Sprijin în luarea măsurilor imediate pentru a atinge obiectivele propuse.

Observații:
Acest pachet este potrivit pentru cei care doresc o soluție rapidă și eficientă pentru provocările personale.
Planul de acțiune îți ofera ghidare și claritate în implementarea schimbărilor dorite în viața ta.
Acest pachet accelerat este perfect pentru cei care caută un imbold sau poate un partener de lucru pentru a depăși o provocare importantă și a crea transformări semnificative în viața lor.