Oameni adevărați, probleme reale

Povești de succes care ne inspiră pe noi toți

Frică de avion, frică de înălțime, depresie cronică, anxietate, atacuri de panică severe
Victor

“Am avut norocul să apară Oana în viață mea fix în momentul critic. Fără ea, habar n-am care era situația astăzi, nici nu vreau să mă gândesc la asta.

Depresie cronică, anxietate generalizată și atacuri de panică severe, cam în atât de puține cuvinte putea fi descrisă viață mea în acel punct. Eram într-o perioadă în care sufeream de atacuri de panică severe, cam 6 pe zi, total blocat și paralizat. NU mai exista salvare.

Și atunci, a apărut Oana în viață mea, căreia nu am cum să-i mulțumesc destul pentru ce a urmat.

Am stabilit o zi cu ea, mi-am cumpărat webcam și am simțit cum mă cuprinde frica. Mi-a spus că sunt necesare maximum 3 sesiuni RTT să rezolvi problemele.

Cu multă anxietate în suflet, am încercat să mă pregătesc pentru ce va urma; atacuri de panică referitor la hipnoză și gânduri “clasice” referitor la “oricum nu o să meargă, probabil o să fie situația și mai rea după”. Am început sesiunea online, totul a durat cam o oră și jumătate. Am avut parte de un atac de panică în timpul sesiunii, dar Oana nu m-a lăsat să pic în cercul vicios, m-a ajutat să trec peste el repede. Au fost câteva încercări de a intră adânc în subconștient, la mine nu a mers din prima. La fel, Oana a avut grijă de mine, nu a renunțat dar nici nu m-am simțit forțat.

Într-un final, am ajuns în punctul de plecare adevărat. A reușit! Ușor a început să sape, din ce în ce mai adânc, până a ajuns într-o zonă.. personală. În momentul ăla, s-a rupt filmul. M-a ajutat să distrug bariera pusă, a reușit să îmi distrugă orice sistem de apărare aveam în loc. Am plâns 30 minute pe ceas, nu puteam să mă opresc. Primele 20 de nervi, de frică. Ultimele 10 au fost pur și simplu de fericire că am simțit că am rezolvat. Am simțit cum totul după sesiune, o să fie altfel. După sesiune am ascultat 21 de zile o înregistrare făcută de Oana, de 2 ori pe zi,

Nu pierzi controlul, nu ești în pericol, poți deschide ochii dacă simți asta. Totul se discută cu Oana și nu există problemele pe care le gândești înainte de hipnoză.

A doua zi, nu doar că am fost în stare, dar am VRUT să merg în mulțime, să merg cu liftul, să socializez… după o perioada lungă de atacuri de panică generate DOAR de gândul că aș putea să fiu pus într-o asemenea situație.

A trecut aproape un an de la acea sesiune RTT. Am avut un singur atac de panică, care nu a fost sever.

Nu am suficiente cuvinte să descriu ce a însemnat sesiunea și ce înseamnă Oana pentru mine. Un înger adevărat.”

Victor

Încredere în sine
Violeta

“Oana m-a dus în sesiunea RTT, la momente ale copilăriei cu impact major în viața mea de adult, pe care a știut apoi să mă ajute să le transform. La finalul sesiunii, surpriza neașteptată a fost că durerile mele de umeri și ceafă cu care mă confrunt de mai bine de un an, aproape au dispărut. Iar eu m-am simțit eliberată și încrezătoare, un alt om. Imaginea mea despre mine se transformă, iar încrederea în mine crește pe zi ce trece, pe măsură ce ascult înregistrarea primită.

Pot compară cu consilierile făcute până acum cu psihologi cu diverse tehnici de lucru. Este într-adevăr o metodă mult mai eficientă și infinit mai rapidă! Ceea ce rezolvi poate în ani sau nu rezolvi deloc în alte terapii, aici rezolvi în 21 de zile. Cu o singură condiție: să te poți lăsa în hipnoză.”

Violeta

Stimă de sine
Maria

“Auzisem de RTT, urmărisem câteva din videoclipurile online ale Marisei Peer, dar nu experimentasem efectiv ce înseamnă o ședință de RTT și eram foarte curioasă, astfel încât m-am hotărât să încerc. În plus, datorită naturii profesiei pe care o am, doctor psihiatru și psiholog, sunt mereu în căutarea lucrurilor care îi pot ajuta pe oameni. Trebuie să recunosc că aveam așteptări mari, dar efectiv nu credeam că acele așteptări vor fi atât de mult depășite. Oana are un dar în a-i ajuta pe oameni chiar și atunci când ei înșiși nu realizează lucrurile de care au nevoie cu adevărat. Este atât de bună, calmă, răbdătoare, încurajatoare, plină de lumină și de iubire încât te simți total în siguranță pentru a te lăsa condus în cel mai transformator proces cu ține însuți. În timpul ședinței, deși m-am simțit mereu în control, cu ajutorul cuvintelor ei transformatoare și pline de înțelepciune, am simțit că am adus la suprafață și am reușit să înțeleg și să mă eliberez de lucrurile care mă împiedicau să trăiesc în concordanță cu sinele meu adevărat. Acum simt că mi-am ridicat o mare greutate de pe inimă și că sunt pregătită să trăiesc viața în căutarea continuă a îndeplinirii întregului meu potențial. Cât mai mulți oameni ar trebui să știe că ședințele de RTT sunt complet sigure, fiind o modalitate extraordinară de a schimba credințele negative care sunt înrădăcinate în interiorul lor și că Oana este cea mai potrivită persoană care îi poate ghida în această călătorie! M-a surprins, de asemenea, eficacitatea și rapiditatea extraordinară a acestei metode, având în vedere că, lucrând la nivelul subconștientului, RTT poate rezolva într-o singură ședință probleme care necesită de cele mai multe ori numeroase ședințe de psihoterapie care ating doar nivelul conștientului. O recomand din toată inima și nu am destule cuvinte care să exprime cât de mult îi mulțumesc pentru că m-a ajutat să renunț la credințele limitative care mă țineau înapoi!”

Maria

Revelatie__Neurocoaching cu Oana Berdilă
Acceptare de sine
Flavia

“Când mi-am descoperit problema de sănătate, credeam că restul vieții mele va însemna doar doctori, grijă, tratamente…cu siguranță nimic nu avea să mai fie ca înainte. Acum nu mai privesc asta ca pe o problema. Lipomul descoperit din întâmplare undeva la creier a devenit “musafirul” meu. Și știu bine că un musafir, așa cum vine, va și pleca. Acum sunt bine! Asta simt, mă simt atât de bine în pielea mea și mă iubesc nespus de mult! Și asta…datorită terapiei începută cu Oana. Am reușit să găsesc răspunsuri la multe întrebări, întrebări despre care nici nu știam că există în adâncul meu. Astfel m-am vindecat. Știu că totul depinde de mine, de modul în care eu mă privesc și de cum eu privesc lumea din jurul meu. Vindecarea nu înseamnă doar tratamente, medici și medicamente, vindecarea înseamnă împăcarea cu sinele!”

Flavia

Alcoolism, depresie cronică, anxietate, atacuri de panică severe
Alexandra

“ Până în februarie 2020, am fost alcoolică timp de mulți ani, în sensul că nu trecea nici o zi fără să beau alcool. Am început să beau din teribilism în barurile și la petrecerile unde mergeam în adolescentă și apoi în facultate. Mi se părea că sunt cool, de gașca. Îmi plăcea să bag baieții sub masă și mă lăudam cu acest “talent”. Căutam orice ocazie să ies în oraș ca să beau. După ceva ani, nu mai era nevoie să ies în oraș pentru că beam fără probleme singură acasă. Singura opreliște era lipsa banilor, alta niciodată. Beam alcool sub orice pretext și fără să fie vreo ocazie: dacă e frig afară, merge o tarie; dacă e cald afără, neapărat bem bere; vinul este un aliment recomandat de medic, etc. De câțiva ani, în zilele de weekend și în concedii beam alcool de dimineața până seara.

Când exageram, în weekenduri cu prietenii, am început să fac crize de bilă oribile. Credeți că m-am gândit să mă opresc din băut? Nici gând, îmi făceam planuri să scot fierea. Totuși, încet încet am început să mă îngrijorez. Luasem foarte mult în greutate, eram mahmură aproape în fiecare dimineată, făceam atacuri de panică zilnic, și tot zilnic aveam un nod în gât, palpitații și stări depresive. La serviciu nu reușeam să dau randamentul de care știam că sunt capabilă pentru că eram mereu obosită și mă enervam foarte ușor. În plus, nu mai făceam nici un pic de activitate fizică, seară de seară zăceam în fotoliu la televizor cu paharul de whisky, vodkă, vin în mâna. Viața mea socială devenise aproape inexistentă pentru că mă feream să beau prea mult în public, deci evitam să ies. Totul își pierduse sensul. Viața aceea nu era viața și simțeam că trebuie să fac ceva. M-am luptat cu viciul aproape 2 ani. În fiecare dimineață îmi promiteam că nu beau nimic în ziua respectivă, însă uitam totul până când ajungeam acasă. Văzând că doar voința nu e de ajuns, m-am dus la psihiatru unde am primit tratament medicamentos. L-am luat. Nu sfătuiesc pe nimeni să facă asta, eram aproape o legumă. După o luna, m-am sfătuit cu un prieten psiholog care mi-a spus să opresc imediat tratamentul, medicamentele acelea distrug ficatul mai rău decat alcoolul. Cum am oprit pastilele, am reînceput să beau la fel, deci pauza de o luna nu m-a ajutat.

In acest punct, m-am gândit că psihoterapia m-ar putea salva. Am început să caut pe Internet cabinete și clinici. Eram dispusă să cheltui bani și timp (e nevoie de foarte mult timp pentru a reuși prin psihoterapie) ca să scap de viciul groaznic care îmi distrugea organismul și viața. Din ce mi s-a spus, terapia ar fi durat minim 6 luni cu 2-4 ședințe pe lună, o sedința costând 150-200 lei. Întâmplător, în timp ce căutam, m-a sunat o prietenă foarte apropiată care îmi cunoștea problema. Ea m-a sfătuit să iau legătura cu Oana și să văd despre ce este vorba.

Am sunat-o pe Oana, ea mi-a explicat în amănunt în ce constă terapia de transformare rapidă RTT aplicată de ea. Suna foarte interesant. Mi-a spus că rezolvăm problema într-o ședință și, doar dacă trauma e foarte adâncă, poate o să o avem și pe a doua, ceea ce m-a surprins, dar m-a făcut sa fiu și mai interesată. Am făcut un calcul rapid: fără pastile, fără efecte secundare, fără multe sedințe și consum de timp, iar, în final, costurile totale pentru alte metode depășeau costul terapiei RTT30 propusă de Oana. Am hotărât că nu am nimic de pierdut dacă încerc terapia minune care are rezultate după o singura ședință.

Întâlnirea mea cu Oana a fost una memorabilă și “life changing”. Nu numai că Oana nu exagerase, dar a fost chiar mult mai mult de atât. În acea intâlnire am aflat atât de multe lucruri despre mine pe care nu le-aș fi descoperit nici până la sfarșitul vieții. Am dezgropat amintiri, senzații, sentimente, trăiri care erau bine încuiate și nu aș mai fi știut niciodată de ele. Acele aminitiri, senzații, sentimente si trăiri care mă făceau să mă reped la licorile cu grade în fiecare zi a vieții. Nici un tratament și nici o terapie nu le-ar fi scos de acolo, iar problema mea cu alcoolul ar fi continuat să existe până la final. Nevindecând cauza, singura mea șansă ar fi fost să mă abțin mereu, ceea ce ar fi însemnat un chin permanent. La finalul sedinței, mă simteam plină și fizic și psihic. Nu aș putea să descriu in cuvinte. Doar atât: în acea seara și a doua zi nu am putut sa vorbesc cu nimeni. Din acea seară, nu am mai simțit nevoia să beau alcool,

Sunt 8 luni de atunci și viața mea s-a schimbat radical în bine. Merg la sala de fitness de 3-4 ori pe săptamâna, iar în alte 2 zile alerg sau fac aerobic acasă. Cât am fost în pandemie, am făcut sport acasa 30-60 de minute în fiecare zi, aerobic și tonifiere musculară. Am fost promovată în funcție și mi s-a alocat un proiect complicat care necesită multă atenție, creativitate, experiența și lucru cu oameni. Mă descurc minunat. Nu am mai făcut nici un atac de panică, sunt energică, plină de vitalitate de la prima ora a dimineții și până aproape de ora de culcare. Am reluat ieșirile cu prietenii, deși acum avem alte bariere care ne limitează (Covid). Și… un lucru foarte important: pot să beau un pahar de vin sau o bere mică atunci când ALEG să fac asta. Nu sunt nevoită să fiu abstinentă pentru că nu este necesar. Totul s-a așezat la locul lui în mintea mea și nu este nevoie să mă abțin de la nimic, vine de la sine.

Oana Berdilă mi-a schimbat sau, mai bine zis, mi-a salvat viața. Nu se compară cu nici un alt fel de ajutor. A fost o revelație, o binecuvântare. Dacă aveți provocări de natura problemei mele (nu neapărat cu alcoolul, poate alte dependențe, anxietăți, depresii, etc.) care nu vă lasă să vă trăiți viața frumos și armonios, nu ezitați să apelați la Oana. Rezultatele sunt imediate și surprinzătoare.”

Alexandra