NeuroSelfRewiring - Alege să te reinventezi!

Spre deosebire de coaching-ul tradițional care lucrează doar cu mintea conștientă, metoda oferită de mine combină tehnici care sincronizează atât conștientul cât și subconștientul pentru a crea armonie între ceea ce gândești/vrei și ceea ce faci/acționezi.

Folosind neuroplasticitatea creierului tău, combin o metodă personală de coaching cu puterea inovativă a reprogramarii subconștiente prin hipnoterapia de transformare rapidă, pentru ca tu să te poți reinventa rapid și permanent, preluând controlul asupra vieții tale și împlinindu-ți destinul pe care ți-l dorești.

Combinând tehnici diverse precum coaching, hipnoterapie, conștientizare, vizualizare, manifestare și programare neuro-lingvistică, creez un program personalizat de transformare pentru a produce rezultate rapide și permanente în viața ta sau în afacerea ta.

Ce fac diferit?

Metoda NeuroSelfRewiring tratează cauza, nu efectele!

Apelând la cele mai noi descoperiri neuroștiintifice legate de neuroplasticitatea creierului, metodă NeuroSelfRewiring folosește forma inovativă a hipnoterapiei de transformare rapidă RTT în combinație cu coachingul, pentru a trata cauza generatoare a unui blocaj, astfel odată localizată și eliminată cauza, efectele acestui blocaj devin doar o amintire și dispar de la sine.

Pe parcursul unei singure sesiuni online de aproximativ 2 ore, descoperi motivele care stau la baza problemei tale, localizezi programul subconștient în baza căreia acționează și o elimini la nivel subconștient prin înțelegerea a unde, cum, când și de ce s-a instalat, ceea ce generează o descătușare emoțională puternică, ți eliberat de acea frică și durere, cel mai probabil pentru totdeauna.

Acum ești pregătit instalezi un program subconștient benefic ție, care susțină principiile și valorile tale care definesc noua ta imagine de sine, alegerea ta conștientă pentru ce-ti dorești fii astăzi.

Folosind metoda NeuroSelfRewiring poți stopa obiceiuri de gândire nesănătoase instalate la nivel subconștient și de ale căror efecte teai săturat, te-au consumat prea mult timp și vrei le elimini. Poți face acest lucru alegând ți instalezi un sistem nou de convingeri, principii și valori alese conștient de tine pe care -l integrezi permanent în subconștient printr-un proces de repetiție conștient și hotărât, pentru a putea te bucuri de viață pe care ți-o doreșți.

Te poți reinventa prin a defini conștient noua imagine de sine pe care ți-o dorești și o poți implementa prin a alege ți instalezi prin repetitivitate un sistem nou de credințe, sincronizat conștient și subconștient, astfel într-o zi realizezi visul este noua ta realitate, fără efort, natural, ca și cum ești pe pilot automat: te simți împlinit, sănătos, bucuros și trăiești în abundență.

Esti pregătit să faci schimbarea

Ești un om de succes și vrei te provoci și mai mult, vrei explorezi alte dimensiuni decât cele pe care le-ai descoperit și cucerit deja.

Ești o persoană care s-a săturat reacționeze de fiecare dată în aceeși manieră într-o anume situație fără înțelegi cauza generatoare și ești exasperat nu găsești o soluție practică de schimbare pe termen lung. Vrei oprești suferința, durerea, frustarea, furia, alegi ieși din această spirală negativă care te blochează ți creezi viață pe care o dorești, succesul pe care știi -l meriți.

Încredere în sine, valoare de sine, blocaje legate de bani, relaționare, amânare prin delăsare, anxietate, atacuri de panică, irascibilitate, adicții, depresie, obsesii compulsive, singurătate, insomnie etc sunt doar câteva din provocările pe care le poți transforma complet și permanent.

Adevărată întrebare este: Ești pregătit te reinventezi? Be SMART by HEART

Clienții experimentează rezultate precum:
 • O îmbunătățire semnificativă a încrederii și respectului de sine;
 • Mai multă energie, dinamism și entuziasm în viață de zi cu zi;
 • Noi oportunități de afaceri, creșterea independenței financiare;
 • Clarificarea misiunii personale și redefinire obiective pe fiecare sector de viață, cu impact în pregătirea listei zilnice de acțiuni ordonată pe priorități;
 • Reprioritizarea planului de acțiune zilnică, creșterea performanței la locul de muncă și redirecționarea energiei către activități personale preferate;
 • Îmbunătățirea atât a relațiilor de cuplu cât și a relaționării la locul de muncă;
 • Eliminarea unor atacuri de panică generate de anxietăți: frică de eșec, frică de avion, frică de înălțime, frică de mers cu mașina, frică de succes, etc.;
 • Eliberare de depresie și durere emoțională;
 • Îmbunătățirea somnului, eliberare de insomnii;
 • Gestionarea furiei;
 • Creșterea capacității de memorare și pregătirea pentru examene;
 • Îmbunătățirea abilităților de vorbit în public <public speaking>;
 • Renunțare la adicții: alcool, droguri, shopping, fumat, mâncat compulsiv, etc.;
 • Îmbunătățirea stării de sănătate prin eliminarea gândurilor și emoțiilor generatoare de boală.

Cum funcționează? RRRR

Pasul 1: Remodelare neuronală = Neuro Rewiring

 • Primul pas pentru a elimina definitiv comportamentul de care vrei te eliberezi este localizezi, elimini și cureți la nivel subconștient blocajul, credința sau condiționarea limitativă care a generat programul subconștient toxic în baza căruia acționezi pe pilot automat într-un anume context. Folosind o metodă inovatoare numită Terapie de Transformare Rapidă, RTT, ajungem la cauză, la rădăcină, la motivul care a creat programul subconștient nociv și reprogramăm subconștientul prin instalarea unui program actualizat și benefic, folosind cuvinte și imagini noi care vor genera activarea și reconectarea diferită a rețelelor tale neuronale, astfel încât să gândești, simți și acționezi diferit. Aceiași neuroni îi acționezi diferit și creezi sinapse neuronale noi, iar prin repetiție instalezi un program subconștient performant și benefic.
 

Pasul 2: Redefinirea imaginii de sine = Self

 • Al doilea pas este ți folosești mintea conștientă, partea cea mai creativă a creierului tău pentru a redefini imaginea de sine pe care vrei s-o instalezi pornind de la cine ești, ce vrei și ce îți dorești devii. Definești noul tău sistem de credințe și valori pe care alegi îl încarci în programul subconștient, prin repetiție zilnică. Asta înseamnă ți antrenezi mintea conștientă pentru a direcționa toată atenția și energia spre activitățile și lucrurile care prin repetiție susțin instalarea obiceiului nou de gândire subconștientă, evitând și eliminând vechile comportamente pe care nu le mai vrei în viață ta. Această etapă implică coaching prin tehnici concrete care te țină atent, hotărât și motivat acționezi în direcția corectă.
 

Pasul 3: Repetiție

 • Al treilea pas este susții deliberat dorința ta de reinventare printr-o acțiune masivă, aliniată scopului tău. Dar nu doar orice acțiune, ci una conștientă și consecventă, care te împinge dincolo de zona ta de confort, astfel încât prin repetiție îți convingi mintea subconștientă asta vrei cu adevărat. Procesul de învățare presupune repetiție, repetiție și iar repetiție. În primele zile ți se pare greu, efortul de a face ceva nou, care nu-ți place, e uriaș. Adevărul este doar prin acest efort concertat, prin această acțiune concentrată și susținută poți ți activezi neuronii pentru crearea noilor sinapse neuronale. Și după o săptămâna de repetiție realizezi nu îți mai este atât de greu acționezi, deja subconștientul e familiarizat cu noul tău comportament, nu se mai opune schimbării, până când într-o zi, cam în a 30 a zi, ți surprins deja acționezi automat, fără te mai gândeșți la asta și fără nici un efort. Acum ai certitudinea ți-ai instalat definitiv și permanent noul program subconștient.
 

Pasul 4: Recunoaștere

 • Al patrulea și ultimul pas este recunoșți fiecare crâmpei de progres și te recompensezi pentru fiecare mică victorie obținută pe parcursul procesului tău de transformare. Mintea ta subconștientă este programată facă doar lucrurile care îți aduc plăcere și refuze, reziste, chiar elimine tot ce îi este nefamiliar, tot ceea ce îi creează durere emoțională. Așa este vital și esențial recunoști progresul gradual și celebrezi indiferent e o reușită infimă sau una mare, mai ales în primele zile când tot ce faci implică efort și atenție la toate acțiunile care urmează genereze instalarea noului program subconștient. Odată comportamentul instalat, recompensează-te ori de câte ori realizezi ai devenit ceea ce ți-ai dorit pentru a te ține atent și hotărât continui procesul de reinventare.

Este NeuroSelfRewiring potrivit pentru echipe sau organizații?

NeuroSelfRewiring este o soluție pentru ambele formate: individual sau grupuri. Fie sunt echipe mici sau chiar dacă vorbim de o întreagă organizație, procesul de schimbare se face “dinăuntru spre înafară”. Lucrul în echipa presupune armonizarea obiectivelor comune, de grup, cu obiectivele individuale ale fiecărui membru.

Se pot realiza sesiuni de lucru în echipa pentru a depista blocajele și provocările echipei și a implementa schimbarea care va genera un impact puternic în performanță și starea de bine a membrilor ei, a organizației și a comunității.

Care este investiția ta pentru reinventare?

Pentru mai multe informații despre produse și prețuri, te rog alege una din variantele de mai jos și aplică pentru a programa o consultație gratuită de 20 minute în care putem determina exact dacă produsul ales ți se potrivește cel mai bine, atât din punct de vedere al nevoii tale cât și din perspectiva financiară.

Alege sa dai un upgrade vietii tale!

Pentru mai multe informații despre produse și prețuri, te rog alege una din variantele de mai jos și aplică pentru a programa o consultație gratuită de 20 minute în care putem determina exact dacă produsul ales ți se potrivește cel mai bine, atât din punct de vedere al nevoii tale cât și din perspectiva financiară.

Alege să te eliberezi

Libertatea pe care ți-o dorești la finalul unei singure sesiuni unu-la-unu.

Fie că alegi o sesiune de coaching de 60 min, fie optezi pentru o sesiune RTT de transformare rapidă de 90-120 min, acestea se desfășoară online, în siguranța și confortul casei tale.

O sesiune online RTT implică descoperirea cauzei problemei, eliminarea programului subconștient generator de blocaj și instalarea unor noi credințe și convingeri benefice. Creez o înregistrare audio personalizată ție pe care o asculți în fiecare seară înainte de culcare pentru minimum 30 de zile pentru crearea unor noi sinapse neuronale ce stabilizează instalarea noului program subconștient ales de ține. În cele 30 de zile ai tot suportul meu, solicitat pe e-mail sau în mesaje scrise, precum și două follow-up-uri telefonice de 15 min. în ziua 7 și în ziua 14.

Alege să te reinventezi

Eșți în căutarea unei experiențe de transformare rapidă și ești determinat să acționezi pentru rezultate măsurabile concrete: atunci acest program este soluția pentru ține.

Programul online de reinventare implică atât sesiuni RTT cât și sesiuni de coaching pentru ca în doar 100 zile să descoperi noua imagine de sine pe care ți-o dorești și s-o permanentizezi prin eliminarea blocajelor și instalarea unui program subconștient benefic care să te transforme rapid în persoana de succes care vrei să fii.

Programul include:

2 x sesiune RTT ( 90-120 min fiecare)

2 x înregistrări audio personalizate

3 x sesiune coaching ( 60 min fiecare)

Resurse adiționale & training

Suport telefonic & Email

Alege Corporate

Procesul de schimbare organizatoric se face “dinăuntru spre înafară”. Lucrul în echipă presupune armonizarea obiectivelor comune, de grup, cu obiectivele individuale ale fiecărui membru. Se pot realiza sesiuni de lucru în echipă pentru a depista blocajele și provocările echipei și a implementa schimbarea care va genera un impact puternic în performanță și starea de bine a membrilor ei, și a organizației.

Personalizat pentru a acoperi nevoi precum: schimbare organizatorică, atingere obiective, creștere vânzări, performanță, încredere în sine, abilități delegare, creativitate, lucrul în echipa, sincronizare interdepartamentala, etc.

Provocări individuale ale membrilor echipei/organizației: stres, gestionarea furiei, surmenaj, insomnii, depresie, anxietate, vorbitul în public, relaționare, memorie și concentrare, comunicare, eficientă, leadership, etc.