NeuroSelfRewiring® - Alege să te reinventezi!

Spre deosebire de coaching-ul tradițional care lucrează doar cu mintea conștientă, metoda oferită de mine combină tehnici care sincronizează atât conștientul cât și subconștientul pentru a crea armonie între ceea ce gândești/vrei și ceea ce faci/acționezi.

Folosind neuroplasticitatea creierului tău, combin o metodă personală de coaching cu puterea inovativă a reprogramarii subconștiente prin hipnoterapia de transformare rapidă, pentru ca tu să te poți reinventa rapid și permanent, preluând controlul asupra vieții tale și împlinindu-ți destinul pe care ți-l dorești.

Combinând tehnici diverse precum coaching, hipnoterapie, conștientizare, vizualizare, manifestare și programare neuro-lingvistică, creez un program personalizat de transformare pentru a produce rezultate rapide și permanente în viața ta sau în afacerea ta.

Sinapsă neuronală. Neurocoaching cu Oana Berdilă
Ce fac diferit?

Metoda NeuroSelfRewiring® tratează cauza, nu efectele!

Apelând la cele mai noi descoperiri neuroștiintifice legate de neuroplasticitatea creierului, metodă NeuroSelfRewiring folosește forma inovativă a hipnoterapiei de transformare rapidă RTT în combinație cu coachingul, pentru a trata cauza generatoare a unui blocaj, astfel că odată localizată și eliminată cauza, efectele acestui blocaj devin doar o amintire și dispar de la sine.

Pe parcursul unei singure sesiuni online de aproximativ 2 ore, descoperi motivele care stau la baza problemei tale, localizezi programul subconștient în baza căreia acționează și o elimini la nivel subconștient prin înțelegerea a unde, cum, când și de ce s-a instalat, ceea ce generează o descătușare emoțională puternică, eșți eliberat de acea frică și durere, cel mai probabil pentru totdeauna.

Acum ești pregătit să instalezi un program subconștient benefic ție, care să susțină principiile și valorile tale care definesc noua ta imagine de sine, alegerea ta conștientă pentru ce-ti dorești să fii astăzi.

Folosind metoda NeuroSelfRewiring® poți stopa obiceiuri de gândire nesănătoase instalate la nivel subconștient și de ale căror efecte te-ai săturat, te-au consumat prea mult timp și vrei să le elimini. Poți face acest lucru alegând să-ți instalezi un sistem nou de convingeri, principii și valori alese conștient de tine pe care să-l integrezi permanent în subconștient printr-un proces de repetiție conștient și hotărât, pentru a putea să te bucuri de viață pe care ți-o doreșți.

Te poți reinventa prin a defini conștient noua imagine de sine pe care ți-o dorești și o poți implementa prin a alege să-ți instalezi prin repetitivitate un sistem nou de credințe, sincronizat conștient și subconștient, astfel că într-o zi realizezi că visul este noua ta realitate, fără efort, natural, ca și cum ești pe pilot automat: te simți împlinit, sănătos, bucuros și trăiești în abundență.

Neurocoaching ➤ eficientizează "rotițele" creierului_Oana Berdilă

Esti pregătit să faci schimbarea

Ești un om de succes și vrei să te provoci și mai mult, vrei să explorezi alte dimensiuni decât cele pe care le-ai descoperit și cucerit deja.

Ești o persoană care s-a săturat să reacționeze de fiecare dată în aceeși manieră într-o anume situație fără să înțelegi cauza generatoare și ești exasperat că nu găsești o soluție practică de schimbare pe termen lung. Vrei să oprești suferința, durerea, frustarea, furia, alegi să ieși din această spirală negativă care te blochează să-ți creezi viață pe care o dorești, succesul pe care știi că-l meriți.

Încredere în sine, valoare de sine, blocaje legate de bani, relaționare, amânare prin delăsare, anxietate, atacuri de panică, irascibilitate, adicții, depresie, obsesii compulsive, singurătate, insomnie etc sunt doar câteva din provocările pe care le poți transforma complet și permanent.

Adevărată întrebare este: Alegi să te reinventezi? Be SMART by HEART

Clienții experimentează rezultate precum:
 • O îmbunătățire semnificativă a încrederii și respectului de sine;
 • Mai multă energie, dinamism și entuziasm în viață de zi cu zi;
 • Noi oportunități de afaceri, creșterea independenței financiare;
 • Clarificarea misiunii personale și redefinire obiective pe fiecare sector de viață, cu impact în pregătirea listei zilnice de acțiuni ordonată pe priorități;
 • Reprioritizarea planului de acțiune zilnică, creșterea performanței la locul de muncă și redirecționarea energiei către activități personale preferate;
 • Îmbunătățirea atât a relațiilor de cuplu cât și a relaționării la locul de muncă;
 • Eliminarea unor atacuri de panică generate de anxietăți: frică de eșec, frică de avion, frică de înălțime, frică de mers cu mașina, frică de succes, etc.;
 • Eliberare de depresie și durere emoțională;
 • Îmbunătățirea somnului, eliberare de insomnii;
 • Gestionarea furiei;
 • Creșterea capacității de memorare și pregătirea pentru examene;
 • Îmbunătățirea abilităților de vorbit în public ;
 • Renunțare la adicții: alcool, droguri, shopping, fumat, mâncat compulsiv, etc.;
 • Îmbunătățirea stării de sănătate prin eliminarea gândurilor și emoțiilor generatoare de boală.
Metacognition_optimizează-ți creierul cu Neurocoaching_Oana Berdilă

Cum funcționează? Cei 4 pasi: RRRR

Pasul 1: Remodelare neuronală = Neuro Rewiring
 • Primul pas pentru a elimina definitiv comportamentul de care vrei să te eliberezi este să localizezi, să elimini și să cureți la nivel subconștient blocajul, credința sau condiționarea limitativă care a generat programul subconștient toxic în baza căruia acționezi pe pilot automat într-un anume context. Folosind o metodă inovatoare numită Terapie de Transformare Rapidă, RTT, ajungem la cauză, la rădăcină, la motivul care a creat programul subconștient nociv și reprogramăm subconștientul prin instalarea unui program actualizat și benefic, folosind cuvinte și imagini noi care vor genera activarea și reconectarea diferită a rețelelor tale neuronale, astfel încât să gândești, să simți și să acționezi diferit. Aceiași neuroni îi acționezi diferit și creezi sinapse neuronale noi, iar prin repetiție instalezi un program subconștient performant și benefic.

Pasul 2: Redefinirea imaginii de sine = Self

 • Al doilea pas este să-ți folosești mintea conștientă, partea cea mai creativă a creierului tău pentru a redefini imaginea de sine pe care vrei s-o instalezi pornind de la cine ești, ce vrei și ce îți dorești să devii. Definești noul tău sistem de credințe și valori pe care alegi să îl încarci în programul subconștient, prin repetiție zilnică. Asta înseamnă să-ți antrenezi mintea conștientă pentru a direcționa toată atenția și energia spre activitățile și lucrurile care prin repetiție susțin instalarea obiceiului nou de gândire subconștientă, evitând și eliminând vechile comportamente pe care nu le mai vrei în viață ta. Această etapă implică coaching prin tehnici concrete care să te țină atent, hotărât și motivat să acționezi în direcția corectă.

Pasul 3: Repetiție

 • Al treilea pas este să susții deliberat dorința ta de reinventare printr-o acțiune masivă, aliniată scopului tău. Dar nu doar orice acțiune, ci una conștientă și consecventă, care te împinge dincolo de zona ta de confort, astfel încât prin repetiție să îți convingi mintea subconștientă că asta vrei cu adevărat. Procesul de învățare presupune repetiție, repetiție și iar repetiție. În primele zile ți se pare greu, efortul de a face ceva nou, care nu-ți place, e uriaș. Adevărul este că doar prin acest efort concertat, prin această acțiune concentrată și susținută poți să-ți activezi neuronii pentru crearea noilor sinapse neuronale. Și după o săptămâna de repetiție realizezi că nu îți mai este atât de greu să acționezi, deja subconștientul e familiarizat cu noul tău comportament, nu se mai opune schimbării, până când într-o zi, cam în a 30 a zi, eșți surprins că deja acționezi automat, fără să te mai gândeșți la asta și fără nici un efort. Acum ai certitudinea că ți-ai instalat definitiv și permanent noul program subconștient.

Pasul 4: Recunoaștere

 • Al patrulea și ultimul pas este să recunoșți fiecare crâmpei de progres și să te recompensezi pentru fiecare mică victorie obținută pe parcursul procesului tău de transformare. Mintea ta subconștientă este programată să facă doar lucrurile care îți aduc plăcere și să refuze, să reziste, chiar să elimine tot ce îi este nefamiliar, tot ceea ce îi creează durere emoțională. Așa că este vital și esențial să recunoști progresul gradual și să celebrezi indiferent că e o reușită infimă sau una mare, mai ales în primele zile când tot ce faci implică efort și atenție la toate acțiunile care urmează să genereze instalarea noului program subconștient. Odată comportamentul instalat, recompensează-te ori de câte ori realizezi că ai devenit ceea ce ți-ai dorit pentru a te ține atent și hotărât să continui procesul de reinventare.

Este NeuroSelfRewiring® potrivit pentru echipe sau organizații?

NeuroSelfRewiring® este o soluție pentru ambele formate: individual sau grupuri. Fie că sunt echipe mici sau chiar dacă vorbim de o întreagă organizație, procesul de schimbare se face “dinăuntru spre înafară”. Lucrul în echipa presupune armonizarea obiectivelor comune, de grup, cu obiectivele individuale ale fiecărui membru.

Se pot realiza sesiuni de lucru în echipa pentru a depista blocajele și provocările echipei și a implementa schimbarea care va genera un impact puternic în performanță și starea de bine a membrilor ei, a organizației și a comunității.

Sinergia grupului_work team cu Oana Berdilă

Care este investiția ta pentru reinventare?

Alege să dai un upgrade vieții tale!

Pentru mai multe informații despre produse și prețuri, te rog alege una din variantele de mai jos și aplică pentru a programa o consultație gratuită de 20 minute în care putem determina exact dacă produsul ales ți se potrivește cel mai bine, atât din punct de vedere al nevoii tale cât și din perspectiva financiară.

Alege să te eliberezi

Libertatea pe care ți-o dorești la finalul unei singure sesiuni unu-la-unu.

Fie că alegi o sesiune de coaching de 60 min, fie optezi pentru o sesiune RTT de transformare rapidă de 90-120 min, acestea se desfășoară online, în siguranța și confortul casei tale.

O sesiune online RTT implică descoperirea cauzei problemei, eliminarea programului subconștient generator de blocaj și instalarea unor noi credințe și convingeri benefice. Creez o înregistrare audio personalizată ție pe care o asculți în fiecare seară înainte de culcare pentru minimum 30 de zile pentru crearea unor noi sinapse neuronale ce stabilizează instalarea noului program subconștient ales de ține. În cele 30 de zile ai tot suportul meu, solicitat pe e-mail sau în mesaje scrise, precum și două follow-up-uri telefonice de 15 min. în ziua 7 și în ziua 14.

Alege să te reinventezi

Eșți în căutarea unei experiențe de transformare rapidă și ești determinat să acționezi pentru rezultate măsurabile concrete: atunci acest program este soluția pentru ține.

Programul online de reinventare implică atât sesiuni RTT cât și sesiuni de coaching pentru ca în doar 100 zile să descoperi noua imagine de sine pe care ți-o dorești și s-o permanentizezi prin eliminarea blocajelor și instalarea unui program subconștient benefic care să te transforme rapid în persoana de succes care vrei să fii.

Programul include:

2 x sesiune RTT ( 90-120 min fiecare)

2 x înregistrări audio personalizate

3 x sesiune coaching ( 60 min fiecare)

Resurse adiționale & training

Suport telefonic & Email

Alege Corporate

Procesul de schimbare organizatoric se face “dinăuntru spre înafară”. Lucrul în echipă presupune armonizarea obiectivelor comune, de grup, cu obiectivele individuale ale fiecărui membru. Se pot realiza sesiuni de lucru în echipă pentru a depista blocajele și provocările echipei și a implementa schimbarea care va genera un impact puternic în performanță și starea de bine a membrilor ei, și a organizației.

Personalizat pentru a acoperi nevoi precum: schimbare organizatorică, atingere obiective, creștere vânzări, performanță, încredere în sine, abilități delegare, creativitate, lucrul în echipa, sincronizare interdepartamentala, etc.

Provocări individuale ale membrilor echipei/organizației: stres, gestionarea furiei, surmenaj, insomnii, depresie, anxietate, vorbitul în public, relaționare, memorie și concentrare, comunicare, eficientă, leadership, etc.