Despre Oana Berdil─â

Viziune. Strategie. Transformare Rapid─â. Rezultate M─âsurabile

Be SMART by HEART inspirational coaching with Oana Berdila

Misiunea mea este s─â te provoc s─â te reinventezi. ├Ä╚Ťi prezint cum particip eu ├«n procesul t─âu de transformare.

Cu o experien╚Ť─â antreprenorial─â de succes de peste 20 ani ├«n diverse industrii, mama ├«mplinit─â, binecuv├óntat─â cu prieteni de excep╚Ťie, sunt pasionat─â de oameni, de unicitatea ╚Öi poten╚Ťialul lor.

Credin╚Ť─â mea este c─â nu exist─â nimic care s─â nu poat─â fi rezolvat, iar rezultatul depinde de sistemul de referin╚Ť─â la care raportezi ╚Öi de alegerile pe care le faci. Iubesc matematic─â ╚Öi fizic─â pentru c─â ambele m-au ├«nv─â╚Ťat c─â orice problema are cel pu╚Ťin o solu╚Ťie.

Provocarea uria╚Ö─â a fiec─âruia dintre noi suntem chiar noi ├«n╚Öine. De aceea, solu╚Ťiile la problemele din exterior devin simple c├ónd ai rezolvat necunoscut─â major─â,┬áEU: cine sunt, ce-mi doresc, ce pot, ce vreau s─â pot, unde vreau s─â ajung ╚Öi cum pot ajunge acolo etc.

Am convingerea c─â suntem energie, gener─âm ╚Öi primim energie ├«n func╚Ťie de emo╚Ťiile tr─âite (subcon╚Ötient) ╚Öi g├óndurile noastre (con╚Ötient). Calitatea vie╚Ťii depinde de abilitatea fiec─âruia de a ÔÇťingineriÔÇŁ acest flux de energie.

Psiho-cibernetica define╚Öte un sistem de referin╚Ť─â important:┬áimaginea de sine. Dac─â vrei o via╚Ť─â ├«mplinit─â, bucurie ╚Öi succes, alege s─â te eliberezi de credin╚Ťele ╚Öi condi╚Ťion─ârile limitative ╚Öi de blocajele emo╚Ťionale, alege s─â te reinventezi continuu, prin a-╚Ťi crea o nou─â imagine de sine.

Metoda mea de lucru cu tine implic─â descoperirea cauzei generatoare de problema, r─âd─âcina creatoare de blocaj. Odat─â creat momentul de ÔÇťAha!ÔÇŁ, ├«n╚Ťelegi clar ╚Öi u╚Öor efectele care ╚Ťi-au afectat via╚Ťa. M─â uit ├«n interiorul t─âu ╚Öi am ├«ncredere c─â tu ai r─âspunsurile. ÔÇťV├ónezÔÇŁ emo╚Ťia ta profund─â, adev─ârat─â, ├«nfrico╚Ö─âtoare, frustrant─â, dureroas─â, real─â, pentru ca tu s─â po╚Ťi alege s─â te eliberezi de ea ╚Öi astfel i╚Ťi vei schimba┬ávia╚Ťa pentru totdeauna.

Nu sunt judec─âtorul t─âu, ci sunt provocarea ta s─â te descoperi din alt─â perspectiv─â ╚Öi ├«n alte dimensiuni. Miz├ónd pe imagina╚Ťia ta, te ghidez s─â c─âl─âtore╚Öti ├«n locuri despre care n-ai ╚Ötiut c─â exist─â ╚Öi ├«n situa╚Ťii pe care nu le-ai crezut posibile, pentru c─â meri╚Ťi s─â-╚Ťi dep─â╚Öe╚Ö╚Ťi limitele. Intru ├«n procesul t─âu de schimbare ╚Öi dau totul pentru ca tu s─â-╚Ťi atingi obiectivele, succesul t─âu este obiectivul meu.

Cel mai mult pre╚Ťuiesc ├«n via╚Ť─â libertatea de a alege. Ce-mi d─â putere este alegerea de a fi vulnerabil─â. Spun lucrurile pe care nimeni altcineva nu ╚Ťi le va spune. Nu sunt o persoan─â care s─â-╚Ťi spun─â ÔÇťdaÔÇŁ la tot pasul, gre╚Öelile fiind forma cea mai eficient─â de a ├«nva╚Ť─â despre tine, cu tine.

Produc revela╚Ťii, nu livrez promisiuni, ╚Öi creez schimbare, dar numai dac─â tu alegi s─â munce╚Öti cu determinare pentru metamorfozarea ta.

Angajamentul meu fa╚Ť─â de tine implic─â onestitate, experien╚Ť─â, iubire, intui╚Ťie, pasiune, energie ╚Öi hot─âr├óre.

Acesta este legământul meu cu tine,

Cu încredere,

Oana Berdil─â

EDUCAȚIE

BA, Facultatea de Inginerie Electric─â, Energetic─â ╚Öi Informatic─â aplicat─â, Universitatea Tehnic─â ÔÇťGheorghe AsachiÔÇŁ

EMBA, Institutul de afaceri româno-american ASEBUSS/Universitatea Washington-Seattle

Masterat Executiv in Afaceri ╚Öi Administra╚Ťie Public─â

CERTIFIC─éRI

Senior Coach & Mentor acreditat de EMCC Global, EIA

Coaching Essence
Master Coach

NLP Explorer
Practicant Programare Neuro-Lingvistic─â

Marisa Peer, RTT
Terapeut Clinic Transformare Rapid─â

Lifebook,┬áLeader Certificat Lifebook Premium – Life Coaching

Gerald Kein Omni Hypnosis Training Center
Hipnoterapeut

Scotwork
Abilit─â╚Ťi avansate de negociere

Alege s─â dai un upgrade vie╚Ťii tale!

Pentru mai multe informa╚Ťii despre produse ╚Öi pre╚Ťuri, te rog alege una din variantele de mai jos ╚Öi aplic─â pentru a programa o consulta╚Ťie gratuit─â de 20 minute ├«n care putem determina exact dac─â produsul ales ╚Ťi se potrive╚Öte cel mai bine, at├ót din punct de vedere al nevoii tale c├ót ╚Öi din perspectiva financiar─â.

Alege s─â te eliberezi
Alege s─â te reinventezi
Alege Corporate