Life Coaching prin Lifebook Premium cu Oana Berdilă, Leader Certificat Lifebook®

CREAZĂ-ȚI VIAȚA PE CARE
ȚI-O DOREȘTI cu
LIFEBOOK PREMIUM

Descoperă ce vrei cu adevărat în toate cele 12 
dimensiuni ale vieții tale & Împlinește-o!

Oana Berdilă, Your Certified Lifebook Leader
Salutare,

Sunt Oana – antreprenor, neurocoach, terapeut clinic transformare rapida RTT și Leader Certificat Lifebook în misiunea de a te provoca să descoperi cine ești cu adevărat și ce îți dorești într-adevăr în viața ta. Permite-mi să te întreb:

Daca ar fi posibil să-ti proiectezi viața ideală – cum ar arăta? Ce ai face în fiecare zi? Cum ar arăta corpul tău și cum îl simți? Unde locuiești și pe unde călătorești? Pe cine ai iubi și cum?

Și adevărata întrebare este: Trăiești viața asta ideală  AICI și ACUM? Ești exact cine vrei să fii cu adevărat? Sau încă te lupți cu a găsi o direcție, un sens, alergănd disperat să atingi obiective care nici măcar nu sunt ale tale, ci ale altora?

Adevărul este – indiferent cum arată viața ta acum – ai puterea absolută de a o transforma într-o capodoperă. Ai nevoie doar de claritate asupra cum vrei să arate opera ta de artă. E imperativ necesar să clarifici viziunea ta asupra vieții pe care ți-o dorești.

Așa că dacă auzi o voce lăuntrică care-ți șoptește că poți face mai mult, că poți fi mai mult, că poți trăi mai bine – citește mai jos cum poți învăța să recăștigi controlul asupra propriei fericiri și astfel să-ți transformi viața într-o poveste reală de Oscar cu Lifebook.

Transformă-ți viața într-o capodoperă vie

Lifebook este un proces de transformare a modului tău de viața care te împuternicește să-ți IMAGINEZI, PLANIFICI și să REALIZEZI cea mai bună versiune a vieții tale (în proprii tăi termeni)

Parcurgănd pas cu pas un proces intuitiv, descoperi cine ești cu adevărat și ce-ți dorești în fiecare din cele 12 dimensiuni ale vieții tale – și astfel proiectezi și definești propriul tău plan de acțiune care prin implementare sistemică să facă posibilă realizarea vieții dorite conform viziunii tale.

Lifebook îți conferă claritate, îti pune la dispoziție instrumentele necesare și îti dă impulsul de care ai nevoie pentru a te scoate din zona de confort si risipire de potențial și de a te motiva sa devii creatorul și conducatorul propriei vieți pe care s-o trăiesti la maxim, cu toate motoarele turate.

Cea mai importantă CARTE pe care o vei avea vreodată în posesie

La finalul procesului Lifebook esti posesorul a 100 de pagini de poveste personală – cartea ta, creată de tine – despre tine – pentru tine  – care conține viziunea ta clară asupra omului care vrei să devii și a vieții pe care vrei s-o trăiești (dincolo de orice prejudecată sau set de valori impus de societate)

Fiecare vis, fiecare dorință, fiecare obiectiv – tot ce îți dorești cu adevărat să fii sau să atingi – totul este cuprins in paginile planului personal al vieții tale. Cartea ta, despre viața ta –  Lifebook.

Și astfel, înainte sa realizezi, Lifebook devine cea mai importantă carte din biblioteca ta, cartea ta preferată dimineață, prânz și seară. Devine rutina ta zilnică pentru că îți ghidează acțiunile și-ți clarifică deciziile pe care le iei in procesul de transformare a visului în realitate, de a trăi zilnic o viața in autenticitate, integritate, împlinire și perpetuă creștere personală. 

Atinge viziunea ta de succes în toate cele 12 dimensiuni din viața ta

Majoritatea oamenilor investesc energie, timp, resurse concentrându-se în a-și îmbunătăți doar cariera, averea, sănătatea și relația de cuplu – dar în realitate sunt mult mai multe arii de viață care contribuie și modelează succesul, bucuria și adevărata împlinire.

Lifebook te invită să cercetezi adânc și dintr-o perspectivă nouă fiecare din cele 12 categorii ale vieții tale, și te împuternicește să te dezvolți echilibrat în fiecare din ele: fără a sacrifica nici una din ele sau a favoriza una în fața celorlalte.

Adevar si Provocare

Sănătate & Fitness

Intelectual

Emoțional

Caracter

Spiritual

Relația de cuplu

Parenting - a fi părinte

Social

Carieră

Financiar

Calitatea vieții

Viziune asupra vieții

Cum poate Lifebook să-ți transforme Viața

Câștigi Claritate asupra Viziunii tale de Viață

Creezi o viziune clară și motivatoare asupra vieții tale care te inspiră și te impulsionează să continui procesul Lifebook. Forezi cele mai adănci nivele interioare de cunoaștere de sine pentru a descoperi exact cine ești astăzi și ce-ți dorești în toate cele 12 dimensiuni ale vieții tale. Acest lucru îți oferă un cadru clar pentru luarea deciziilor pentru a putea implementa și măsura rezultate în atingerea celor mai importante obiective – fără a pierde timp pe distrageri inutile.

Atingi Succesul în Toate cele 12 Arii de Viață

Construiești o viață echilibrată prin a acționa armonios în fiecare dimensiune importantă ție, fără a le ignora pe celelalte. Creezi echilibru perfect între viața profesională și viața personală, fără a simți că trebuie să sacrifici, să faci compromisuri sau să neglijezi orice altă dimensiune a vieții tale pentru a obține succesul în alta. În cele din urmă descoperi că este posibil să ai totul.

Îți Revendici Controlul asupra Vieții Tale

Experimentezi o schimbare de paradigmă profundă când realizezi că viața ta e chiar a ta și că ești în deplin control asupra modului în care se desfășoară. Nu vei mai trăi pe pilot automat și te vei instala pe scaunul șoferului pentru a-ți conduce viața exact așa cum vrei. Devii propriul tău guru și dezvolți o forță interioară nebănuită și acum poți să ignori calm și respectuos orice idee de succes impusă de altă persoană sau chiar presiunea și stresul uriaș generat de propriile așteptări.

Structurezi & Măsori Dezvoltarea Personală

Consolidezi toate învățăturile, strategiile și instrumentele de creștere personală într-un singur sistem care conferă structură creșterii și evoluției personale. Cu un singur plan de acțiune unificat pentru toate cele 12 domenii ale vieții tale, știi exact pe ce să te concentrezi în continuare, acționezi pe priorități, fără a te simți copleșit. Utilizezi periodic instrumentul de auto-evaluare Lifebook Assessment pentru a-ți măsura progresul și a găsi  motivația să actionezi pentru a-ți atinge obiectivele. 

Navighezi cu Ușurință și Anticipație Tranzițiile Dificile ale Vieții

Găsesti soluții clare și direcții noi, și chiar devii inovativ și te reinventezi în fața circumstanțelor provocatoare și a tranzițiilor delicate de viață cum ar fi divorțul, despărțirea, schimbarea carierei, problemele de sănătate, crizele spirituale, criza de la mijlocul vieții, copiii care pleacă de acasă, pierderile personale etc. Clădești o putere interioară și o rezistență de neclintit și depășești cu ușurință provocările neașteptate ale vieții sau obstacolele inerente din călătoria ta cu tine.

Ce include experiența ta Lifebook Premium

Your Lifebook Premium Experience lead by Oana Berdilă

Experiența ta cu Lifebook Premium este găzduită de o aplicație digitală prietenoasă Lifebook App disponibilă oricând și oriunde, pe orice dispozitiv, telefon mobil, tabletă sau calculator.

In această aplicație tip platformă all-in-one găsești cu ușurință toate materialele și serviciile incluse în programul tău Lifebook: conținut (video și formularele tipizate editabile), susținerea continuă prin sesiuni de coaching în care să beneficiezi de expertiza și experiența mea – Lifebook Leader-ul tău -, precum și accesul la comunitatea Lifebook locală & globală pentru a te inspira din puterea unui grup de creatori cu care să poți împărtăși călătoria ta.

Iată ce este inclus în pachetul tău Lifebook Premium:

12 Training Video pentru fiecare din cele 12 dimensiuni Lifebook

Ai acces la videoclipuri de antrenament de înaltă calitate, filmate frumos (care sunt o bucurie absolută de vizionat), prezentate de fondatorul Lifebook – Jon Butcher – care te ghidează în fiecare etapă a procesului Lifebook.

Fiecare videoclip se concentrează pe una dintre categoriile Lifebook și te conduce printr-un proces puternic în 4 pași pentru ca tu să creezi o viziune convingătoare pentru acea categorie.

În afară de înțelepciunea lui Jon, vei primi în fiecare videoclip de instruire și secțiuni din Înțelepciunea Comunității – selecție realizată din capitolele de viață a celor mai de succes studenți ai Lifebook – prezentând descoperiri și idei care indubitabil schimbă paradigme.

12 seturi de șabloane pentru fiecare din cele 12 dimensiuni Lifebook

Respiri viața dorită și consemnezi în cartea ta de viață personalizănd setul de șabloane cu design superb, ușor de utilizat, pentru fiecare dintre cele 12 categorii de viață.

You’ll gain crystal-clarity on each dimension of your life by defining what you believe, what you want, why you want it, and how you’re going to achieve it. By capturing all your thoughts on these beautiful templates you’ll create your very own Lifebook. 

De asemenea, poți să tipărești Lifebook-ul, să-l legi și să-l afișezi pe raftul sau pe masa ta de lucru, ca un impuls motivant al drumului către o viață extraordinară.

Lifebook Premium lead by Oana Berdilă

Coaching personalizat cu mine, Leaderul Tău Lifebook

În această experiență Lifebook Premium, vei avea sprijinul și îndrumarea mea, liderul tău Lifebook, la fiecare pas.

În fiecare săptămână vom avea o ședință de coaching online LIVE, exclusivă și personală, pentru a discuta despre progresul tău, pentru a-ți răspunde la întrebări și pentru a crea strategii personalizate care să te ajute să-ți atingi obiectivele în fiecare dintre cele 12 categorii Lifebook.

Ai o oportunitate de neprețuit de a lucra cu un lider certificat Lifebook, de la inimă la inimă. Mulți studenți îl consideră punctul forte al experienței lor Lifebook, care îi menține concentrați și motivați să rămână pe drumul cel bun. 

Exclusivitate la Comunitatea Lifebook & Evenimente

De asemenea, începi călătoria Lifebook împreună cu comunitatea ta locală, astfel încât să vă puteți susține reciproc la fiecare pas. 

Poți să-ți creezi profilul personalizat in platforma Lifebook și să adăugi locația pentru a te conecta cu ușurință la Lifebookers din apropierea ta sau din întreaga lume. De asemenea, poți găzdui sau poți participa la evenimente online și întâlniri Lifebook din viața reală. 

Te alături unei comunități globale de oameni creativi angrenați în aceeași călătorie către o viață extraordinară. Așadar, fă-ți prieteni și primește sustinerea lor și poți deveni producatorul vieții tale beneficiind de puterea grupului tău privat, Tribul tău Lifebook.

Cunoaște Fondatorii Lifebook - Jon & Missy Butcher

Lifebook founders, Jon & Missy Butcher

Lifebook a început cu doi oameni care au refuzat să ducă o viață obișnuită. Jon și Missy Butcher sunt inventatorii Lifebook, dar nu sunt profesori de dezvoltare personală. Se iubesc cu pasiune, sunt artiști, antreprenori și aventurieri care și-au conceput o viață pe care majoritatea oamenilor ar putea să o numească imposibilă.

Jon & Missy au fondat împreună 19 companii de impact și organizații filantropice. Sunt asigurați din punct de vedere financiar. Se bucură de o poveste romantică, chiar și după decenii de căsătorie. Locuiesc anual în mai multe țări, inclusiv în casa de vis pe care o construiesc pe o insulă hawaiană îndepărtată. Și sunt bunicii de cincizeci de ani – care arată și se simt mai tineri cu un deceniu sau doi.

Fiecare aspect din viața lui Jon și Missy pare să sfideze așteptările societății: nu pentru că sunt mai deștepți, mai dotați sau mai norocoși decât oricine altcineva – ci pentru că au conceput-o așa cu sistemul Lifebook.

Misiunea lui Jon și Missy este să răspândească Lifebook la cel puțin un milion de oameni din întreaga lume. Și să continue să-și trăiască viața la cel mai înalt nivel de calitate, fiind o inspirație, dovada reală că este posibil pentru oricine, și astfel, prin propiul model să îi împuternicească și pe alții să facă același lucru.

Lifebook Funcționeză. Iată Dovada

Fie că ești în căutarea clarității viziunii asupra vieții tale, a unui sistem certificat prin care poți să-ți atingi obiectivele sau chiar dacă doar dorești să te reinventezi sau poate să te redescoperi – Lifebook îți oferă cadrul, instrumentele, claritatea și inspirația de care ai nevoie pentru a ajunge acolo unde dorești să fii. La fel cum funcționează pentru peste 60.000 de absolvenți Lifebook din întreaga lume.

Lifebook Premium works. Here is the proof

Lifebook este pentru TINE dacă TU…

Pornește Acum Experiența ta Lifebook Premium

Your Lifebook Premium Experience lead by Oana Berdilă

Iată Tot ce Primești:

Your Lifebook Premium Experience lead by Oana Berdilă

Înscrie-te Acum

Crează-ți Cartea Vieții tale, Lifebook

Primește accesul în programul Lifebook Premium prin aplicația Lifebook App (Apple, Android, Calculator)

Întrebări Frecvente

Lifebook este un mod de viață, un proces de proiectare a stilului de viață, în care ești ghidaț să-ți creezi viziunea succesului în fiecare dintre cele 12 dimensiuni ale vieții tale. În timpul acestui proces puternic bazat pe auto-reflecție, vei examina profund valorile, credințele, convingerile, motivațiile și aspirațiile tale și vei crea strategii de acțiune pentru a-ti stabili și atinge obiectivele. Iată exact cum funcționează:

1. Urmărești videoclipul din categorie aflată in lucru pentru a te purta într-o călătorie de descoperire de sine care-ți va deschide ochii.

2. Completezi șablonul din categorie definind ceea ce crezi, ce dorești, de ce îți dorești și cum îl poți crea. Îl particularizezi apoi cu fotografii, imagini personale, citate și alte elemente inspiraționale.

3. Ai o discuție puternică și stimulantă cu Leaderul tău Lifebook, pentru a analiza ceea ce ai scris și pentru a anticipa și elimina orice obstacol pe care l-ai putea avea.

4. Repeți procesul pentru fiecare dintre cele 12 dimensiuni a vieții tale astfel că la finalul procesului rezultatul măsurabil este cartea vieții tale, Lifebook, cea mai valoroasă și importantă carte pe care o vei avea in posesie în viața ta.

Obții tot ce ai nevoie pentru a-ți modela viziunea personală pentru cele 12 domenii cheie ale vieții tale, pentru a-ți crea propria ta carte despre viața ta și pentru a rămâne motivat si determinat să parcurgi fiecare etapă a călătoriei personale.

Programul include accesul la aplicația Lifebook App. disponibilă pe desktop, tabletă și mobil, care conține: instruire video din 12 categorii de viata Lifebook,  12 șabloane editabile pentru toate cele 12 categorii Lifebook (poți edita fișierele doc sau pdf de pe orice dispozitiv si ar fi bine sa le și tiparesti), asistență pentru coaching de la Lifebook Leader-ul tău într-un cadru individual sau de grup, în funcție de tipul programului pe care îl alegi și accesul online prin platforma la Comunitatea Lifebook globală unde poți interacționa privat cu Lifebookers (uită de Facebook)

Dacă te-ai săturat să simți că sari de la un lucru la altul fără nici o direcție, nu știi cum să echilibrezi diferitele arii din viața ta și nu poți fi de succes într-o zonă de viață fără a neglija sau sacrifica o alta, știi ce vrei și unde vrei să fii, dar nu știi ce trebuie să faci în fiecare zi pentru a ajunge acolo, programul Lifebook te va ajuta să creezi o viziune clară asupra vieții tale și pași concreți de acțiune pentru toate cele 12 dimensiuni ale vieții tale.

Există 3 elemente care poziționează Lifebook peste alte programe de stabilire a obiectivelor:

1. Abordare holistică – Cartea vieții tale, Lifebook, te ghidează să creezi o viziune pentru toate cele 12 dimensiuni ale vieții tale – nu doar sănătatea, cariera sau finanțele, ci multe alte arii la fel de importante.

2. Un sistem pe care-l personalizezi – Lifebook este un sistem, o matrice  goală care te ghidează cum s-o completezi, te impulsionează să descoperi clar cine EȘTI, ce-ți DOREȘTI și mai ales cum poți ÎMPLINI viața care acum pare doar un vis frumos. Toate răspunsurile vin de la tine, nu ajung la tine. Fiind un plan personalizabil pentru viața ta ideală, Lifebook se bazează pe Viziunea TA asupra succesului personal și Împlinirea TA – a nimănui altcuiva.

3. Rezultate măsurabile – Prin instrumentul de evaluare Lifebook Self-Assesment poți măsura în timp, la intervalele pe care ți le stabilești de sine-stătător, transformarea ta și progresul pentru toate cele 12 dimensiuni cheie ale vieții tale ideale.

Ai Întrebări suplimentare?

Contactează-mă pentru a obține toate răspunsurile de care ai nevoie pentru a face cea mai bună alegere pentru tine și viața ta.

Your Lifebook Premium Experience lead by Oana Berdilă

Înscrie-te Acum

Crează-ți Cartea Vieții tale, Lifebook

Primește accesul în programul Lifebook Premium prin aplicația Lifebook App (Apple, Android, Calculator)

“Nu-ți risipi flacăra interioară. Nu lăsa eroul interior, sufletul tău să sufere frustrat pentru viața pe care știi că o meriți și pe care n-ai fost în stare s-o împlinești. Viața dorită de tine poate fi câștigată. Există. E reală. E posibilă. E doar a TA.”

- Ayn Rand