fbpx

Termeni si Conditii de utilizare a site-ului oanaberdila.com
 

1. Introducere

Website-ul www.oanaberdila.com este operat de Job Graph SRL, o societate cu raspundere limitata organizata si functionand in conformitate cu legile din Romania, avand sediul social in Bucuresti, Str.Elev Popovici N. nr.4, Bl.P50, sc.1, ap.10, Sector 5, 051768, inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu numarul J40/7982/1996, sub cod unic de inregistrare RO8814420, numar de telefon 0770.851.643 si adresa de e-mail contact(@)oanaberdila.com

Prezentul document stabileste termenii si conditiile de utilizare a website-ului www.oanaberdila.com (denumit in continuare “Website”) si conditiile de achizitionare a produselor comercializate prin intermediul acestui Website (denumit in continuare „Termenii si Conditiile”).
 

Politica de retur, Politica de confidentialitate, Politica privind modulele cookie www.oanaberdila.com, precum si orice alte documente la care se face referire in cuprinsul acestui document, fac parte din Termeni si Conditii. Prin utilizarea Website-ului si prin logarea in cadrul acestuia acceptati Termenii si Conditiile detaliate mai jos, cu toate consecintele care decurg din acceptarea acestora. Prin acceptarea Termenilor si a Conditiilor, sunteti, de asemenea, de acord cu Politica de retur, Politica de confidentialitate, Politica privind modulele cookie www.oanaberdila.com, precum si cu toate celelalte documente mentionate in cuprinsul prezentului document.

Daca nu sunteti de acord cu Termenii si Conditiile, va rugam sa nu utilizati acest Website.

Va rugam sa cititi cu atentie Termenii si Conditiile inainte de a utiliza acest Website si de a efectua orice comanda prin intermediul acestuia.
 

oanaberdila.com isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Termenii si Conditiile, fara o notificare prealabila. oanaberdila.com isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul Website-ului, in orice moment, fara o notificare prealabila.

Orice modificari aduse Termenilor si Conditiilor vor intra in vigoare numai pentru comenzile noi, inregistrate dupa publicarea modificarilor respective pe acest Website. Astfel, va rugam sa verificati sectiunea aferenta Termenilor si Conditiilor, inainte de fiecare comanda, pentru ca este posibil sa fi intervenit modificari de la ultima vizita.

Daca aveti orice intrebari cu privire la Termeni si Conditii va rugam sa ne contactati prin modalitatile mentionate aici: http://oanaberdila.com/contact-us

 

2. Preambul
 

Prezentele Termeni si Conditii se aplica exclusiv intre oanaberdila.com si orice persoana care viziteaza Website-ul, denumita in continuare ‘Utilizator’, sau achizitioneaza produse de pe Website, denumita in continuare “Cumparator” de pe Website, denumite in mod colectiv ‘Partile’.

Prin utilizarea acestui Website confirmati ca sunteti major sau ca ati primit permisiunea parintilor si ca aveti capacitatea juridica de a incheia un contract si de a plasa ulterior o comanda pe Website.

Site-ul poate fi utilizat de către clienți doar pentru vizionare, recomandarea unor produse și servicii pentru a fi analizate si eventual comanda lor ce implica programarea sesiunii initiale si plată. Site-ul nu poate fi utilizat pentru a se face vreo plată ilegală, frauduloasă, pentru a se posta sau transmite vreun material cu conținut defăimător, amenințător, obscen, indecent, instigator și altele asemenea. Ne rezervăm dreptul de a nu permite postarea și/sau de a șterge imediat și fără vreo notificare prealabilă orice comentariu de pe site care conține un limbaj nepotrivit, erori grave de scriere sau care ar putea să aducă un prejudiciu de imagine și/sau să creeze o stare de disconfort, deținătoarei site-ului, clienților sau  vizitatorilor acestui site.

 

3. Definitii

Termenii si Conditiile se vor aplica tuturor vanzarilor de produse si servicii comercializate de catre oanaberdila.com, prin intermediul Website-ului. In cuprinsul Termenilor si Conditiilor, termenii de mai jos vor avea urmatoarea semnificatie:

Utilizator – orice persoana fizica sau juridica care acceseaza, in orice mod, Website-ul oanaberdila.com.
Cumparatorul – orice persoana fizica sau juridica care isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda online pe acest site web.

 Vanzatorul – oanaberdila.com.

Comanda – solicitarea transmisa de catre Cumparator, prin parcurgerea etapelor tehnice necesare, in vederea achizitionarii de Produse/servicii comercializate online, in conditiile prevazute de Termeni si Conditii, de catre oanaberdila.com.

Produs – orice bun sau serviciu comercializat de catre oanaberdila.com pe acest Website, solicitat de catre Cumparator prin Comanda inregistrata care urmeaza sa fie livrat de catre Vanzator, in

conditiile prevazute in Termeni si Conditii.
 Contract – contractul incheiat de catre Cumparator, in conformitate cu Termenii si conditiile expres acceptate de acesta si oanaberdila.com, la momentul confirmarii de catre oanaberdila.com, trimis pe e-mail, dupa confirmarea Comenzii transmise de catre Cumparator.

Sectiune – o sectiune de pe Website
Newsletter – mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv posta electronica (e-mail, SMS), asupra produselor si/sau promotiilor desfasurate de catre oanaberdila.com intr-o anumita perioada, fara nici un angajament din partea oanaberdila.com cu referire la informatiile continute de acesta.
Tranzactie – incasare sau rambursare

a unei sume rezultata din vanzarea unui produs de catre oanaberdila.com catre Cumparator, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre Oanaberdila.com, indiferent de modalitatea de livrare;
 

Continut are urmatoarea definitie:
•       toate informatiile de pe Website care pot fi vizitate, vizualizate sau accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
•       continutul oricarui e-mail trimis Utilizatorilor si/sau Cumparatorilor de catre oanaberdila.com prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
•       orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre oanaberdila.com Utilizatorului si/sau Cumparatorului, conform datelor de contact, specificate sau nu de catre acesta;
•       informatii legate de produsele si/sau tarifele practicate de Oanaberdila.com intr-o anumita perioada;
 
Campanie – actiunea de a expune in scop comercial, exclusiv in mod electronic si doar prin intermediul Website-ului un numar finit de produse si servicii la care se va aplica un voucher cod promotional, pentru o perioada limitata de timp stabilita de catre oanaberdila.com.

Specificatii – toate specificatiile si/sau descrierile Produselor si/sau Serviciilor asa cum sunt precizate pe Website.

4. Documente contractuale


a) Prin inregistrarea unei Comenzi pe site, Cumparatorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic, online sau e-mail) prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile comerciale.

b) Notificarea primita de catre Cumparator, 

dupa efectuarea Comenzii are rol de confirmare a Comenzii si a planificarii primei sesiuni pentru produsul ales, dupa efectuarea platii. Aceasta notificare se face electronic (e-mail automat trimis de site), prin sms sau telefonic.
 
c) Pentru motive justificate,

Vanzatorul isi rezerva dreptul de a modifica cantitatea Produselor din Comanda.

Daca modifica cantitatea de Produse din Comanda Vanzatorul va anunta Cumparatorul pe adresa de e-mail sau la numarul de telefon puse la dispozitia Vanzatorului la efectuarea Comenzii. Daca clientul nu este de acord cu noua Comanda acesta o poate modifica/anula, iar Vanzatorul va returna suma platita de Cumparator in maxim 30 de zile de la confirmarea modificarii/anularii comenzii. Pentru plata cu cardul, daca valoarea comenzii modificate este mai mare ca valoarea comenzii initiale, Cumparatorul va trebui sa initieze o noua comanda.

d) Contractul se considera incheiat

intre Vanzator si Cumparator in momentul primirii de catre Cumparator de la Vanzator, prin intermediul postei electronice si/sau SMS a notificarii de confirmare a Comenzii.

e) Informatiile puse la dispozitie de catre Vanzator pe Website vor sta la baza Contractului, in completarea acestuia putand fi si alte documente cum ar fi contractul cadru emis de catre Vanzator pentru toate Produsele comercializate.

 

5. Informatii despre comenzile online

a) oanaberdila.com ia toate masurile

pentru ca informatiile publicate pe site, inclusiv descrierea Produselor precum si preturile listate, sa fie, in orice moment, corecte si complete. Cu toate acestea, se pot face si greseli. In asemenea situatii, oanaberdila.com va incerca sa inlature toate erorile survenite in cel mai scurt timp posibil. In cazul in care oanaberdila.com constata ca eroarea respectiva a afectat/influentat Comanda dumneavoastra sau Contractul valabil incheiat, va incerca sa va informeze in cel mai scurt timp posibil, oferindu-va atat posibilitatea reconfirmarii Comenzii sau a Contractului, cat si posibilitatea anularii acesteia/acestuia.
 

b) Va rugam sa aveti in vedere ca achizitionarea produselor pe site ofera o experienta diferita de cea din magazinele fizice. In special, trebuie sa stiti ca:

Fotografiile si imaginile de pe Website au doar rol ilustrativ/orientativ. Pentru o descriere exacta a Produsului si a detaliilor incluse, trebuie sa cititi cu atentie descrierea corespunzatoare a Produsului sau sa ne contactati prin modalitatile mentionate aici: http://www.oanaberdila.com/contact;

Produsele vor fi livrate

numai in masura in care sunt disponibile, existand astfel riscul ca oanaberdila.com sa nu poata livra Comanda. De asemenea,  oanaberdila.com isi rezerva dreptul de a retrage orice Produs de la vanzare, in orice moment. In asemenea situatii, singura responsabilitate a site-lui oanaberdila.com fata de dumneavoastra este rambursarea integrala a sumelor platite pentru respectivele Produse pe care nu le mai poate furniza/le-a retras de la comercializare;

oanaberdila.com isi rezerva dreptul de a

ajusta in mod liber si cu respectarea prevederilor legale, preturile, ofertele speciale practicate precum si ferestrele de sesiuni deschise spre inscriere.

c) Nu este permisa utilizarea acestui

Website in scopul introducerii in mod deliberat de virusi sau orice alt program sau material care poate fi tehnic daunator sau distructiv. Sunt interzise incercarile de acces neautorizat la acest Website, la serverul pe care este gazduit acesta sau la orice alt server, calculator sau baza de date in legatura cu acest site web. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor va angajati sa nu atacati acest Website prin intermediul unui atac de blocare a serviciului sau de blocare distribuita a serviciului.

Nerespectarea dispozitiilor din prezenta clauza va fi raportata autoritatilor competente in vederea aplicarii sanctiunilor legale si va determina suspendarea imediata a dreptului de a utiliza acest Website.

oanaberdila.com, desi depune toate

eforturile pentru a asigura o navigare sigura pe Website, nu garanteaza ca acesta, serverele pe care este gazduit sau e-mailurile trimise sunt fara virusi sau alte componente informatice cu caracter potential daunator, ca nu contine erori, omisiuni, defectiuni, intarzieri sau intreruperi in operare sau transmitere, caderi de linie sau orice alti factori similari. Va rugam sa aveti in vedere ca folositi Website-ul pe riscul propriu, oanaberdila.com nefiind in niciun  fel responsabila pentru eventualele daune directe sau indirecte cauzate de utilizarea sau accesarea/vizitarea Website-ului sau ca urmare a utilizarii informatiilor de pe Website.

oanaberdila.com nu raspunde de

erorile sau omisiunile care pot interveni in redactarea sau prezentarea materialelor de pe site, fara ca prin aceasta prevedere sa fie afectate drepturile de care beneficiati, in temeiul legii. Astfel, este in avantajul dumneavoastra sa va asigurati ca aveti instalate sisteme adecvate de aparare, menite sa va protejeze calculatorul de virusi si/sau orice alt continut daunator.

oanaberdila.com isi rezerva dreptul

de a anula Comenzile care privesc Produse afisate pe Website ca urmare a unor erori tehnice sau care, din cauza unor erori tehnice, prezinta preturi evident eronate/derizorii (preturi care pot fi, in mod rezonabil, apreciate ca eronate/derizorii de catre consumatorul mediu), cu consecinta restituirii intregii sume platite de Cumparator in considerarea comenzilor anulate, daca este cazul.

d) oanaberdila.com are dreptul, in

orice moment, sa modifice, sa suspende sau sa inceteze comercializarea produselor online, partial sau in totalitate, temporar sau permanent, cu sau fara notificare prealabila. 

oanaberdila.com nu va fi responsabila pentru nicio modificare, suspendare sau intrerupere a disponibilitatii serviciului de comenzi online, fara ca prin aceasta prevedere sa se aduca atingere drepturilor pe care legea le recunoaste consumatorilor. De asemenea, Comenzile online valabil confirmate de catre Oanaberdila.com, anterior operatiunilor de modificare, suspendare sau incetare dispuse, vor fi in mod corespunzator executate de Oanaberdila.com.

e)  oanaberdila.com va asigura

confidentialitatea datelor dumneavoastra, respectiv a datelor de autentificare, parolei si tuturor celorlalte detalii in legatura cu contul creat pe website-ul www.oanaberdila.com, in conformitate cu Politica de confidentialitate. 

Cu toate acestea, este si responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca informatiile privind contul creat pe Website raman confidentiale in orice moment si ca nu vor fi transmise catre terti. Prin acceptarea Termenilor si Conditiilor sunteti de acord sa informati Oanaberdila.com in cel mai scurt timp posibil daca aveti, in mod rezonabil, suspiciuni ca securitatea contului dumneavoastra este in pericol.

f) Va rugam sa aveti in vedere ca

puteti face o comanda valabila pe Website numai daca ati implinit varsta de 18 ani si doriti ca Produsele sa fie livrate pe teritoriul Romaniei. Este nevoie in mod necesar de o adresa de email valabila/activa si un numar de telefon la care puteti fi contactat cu usurinta.

g) Comercializarea online a

Produselor are loc in sistem en-detail (comert cu amanuntul).

6. Prelucrarea datelor cu

caracter personal

a) oanaberdila.com este inregistrata

la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal ca operator de date cu caracter personal sub numarul 10620.

b) Datele dumneavoastra cu

caracter personal sunt prelucrate in conformitate cu Politica de confidentialitate.

c) Prin completarea formularelor

specifice de pe Website, pentru crearea unui cont, transmiterea unei Comenzi si altele, va exprimati consimtamantul expres ca datele dumneavoastra cu caracter personal sa fie prelucrate de catre oanaberdila.com in scopurile mentionate. Refuzul furnizarii datelor solicitate de catre oanaberdila.com pentru efectuarea unei Comenzi, determina imposibilitatea Oanaberdila.com de a livra Comenzile respective.

d) In cazul in care va modificati, prin utilizarea formularelor de pe Website, datele personale furnizate deja catre  Oanaberdila.com si exista Comenzi in derulare, Comenzile respective isi pastreaza datele de la momentul efectuarii Comenzii, iar livrarea Produselor se va face neluandu-se in considerare noile date. 

oanaberdila.com nu va solicita, prin niciun mijloc de comunicare (telefon/e-mail etc.) informatii confidentiale, parole personale etc. In cazul in care dumneavoastra divulgati astfel de date catre terti, acestia poarta intreaga responsabilitate pentru propriile actiuni. In asemenea situatii, oanaberdila.com nu va fi responsabila pentru niciun fel de prejudiciu.

7. Inregistrarea ca utilizator

a) Daca vizitati Website-ul, 

Chiar daca nu achizitionati produse, aveti calitatea de utilizator.

b) Pentru a putea achizitiona produse

Nu e neaparat necesar sa va inregistrati pe Website, prin crearea unui cont, dar puteti opta sa va faceti cont in momentul achizitiei si lansarea unei comenzi.

c) oanaberdila.com poate refuza solicitarea

de inregistrare in masura in care constata ca informatiile furnizate sunt in mod vadit neconforme cu realitatea.


8. Comenzi

Plasarea unei Comenzi – etapele efectuarii unei Comenzi

a) Utilizatorul va consulta sectiunea servicii

pentru a obtine toate informatiile relevante despre continutul lor. 

b) La plasarea unei Comenzi, vi se va

cere sa urmati mai multe etape:

Prin apasarea butonului “Actioneaza acum” va dati acordul de achizitie a produsului.

  • Veti fi dirijat catre sectiunea calendar pentru a selecta un interval convenabil pentru sesiunea sau prima sesiune a produsului ales. 

  • Dupa ce agreati intervalul sesiunii, veti fi condus catre instrumentul de plata cu cardul.

  • Puteti insera datele de facturare pentru a primi in e-mail si factura corespunzatoare produsului achizionat. 

  • efectuati plata

  • Dupa efectuarea platii, care consfinteste etapa finala de achizitionare a produselor de la Vanzator, veti primi emailurile de confirmare care includ invitatia de intalnire online in Google Meet conform selectiei pe care ati facut-o si factura electronica, daca ati optat astfel.

c) Odata inregistrata, Comanda nu mai poate fi modificata de catre Cumparator. In cazul in care doriti sa modificati/anulati comanda va rugam sa ne contactati prin modalitatile mentionate aici: http://oanaberdila.com/contact.

d) Dupa efectuarea Comenzii 

Veti primi un e-mail automat cu privire la detaliile Produselor comandate, costul

total al Comenzii,un numar de identificare a Comenzii si inclusiv datele legate de desfasurarea sesiunii, ziua, ora si invitatia online prin platforma google Meet. 

Orice inadvertenta, eroare aparuta care ar putea afecta planificarea sesiunii achitate va fi adusa la cunostinta prin e-mail sau telefon in maxim 48 de ore, cu exceptia sarbatorilor legale.

Formarea contractului

e) oanaberdila.com va depune toate

eforturile pentru livrarea tuturor Produselor comandate, dar isi rezerva dreptul, fara a prezenta motivele aferente, sa refuze o Comanda (inainte de a o fi acceptat). In cazul in care Comanda este refuzata de oanaberdila.com, Cumparatorul va fi anuntat pe mail asupra acestui lucru.

f) De indata ce Comanda dumneavoastra

e gata sa fie expediata, Oanaberdila.com va va trimite un e-mail de confirmare a expedierii Comenzii sau va va contacta telefonic. Contractul se considera valabil incheiat la momentul confirmarii expedierii de catre oanaberdila.com, pe un suport durabil, respectiv prin transmiterea e-mailului de confirmare a sesiunii online, care confirma expedierea comenzii catre Cumparator.

Preturile

– Preturile afisate pe site sunt

exprimate in lei si includ toate taxele aplicabile.

– TVA se aplica la valoarea legala de la

data comenzii si este inclus in preturile produselor.

– Preturile produselor afisate pe Website

exclud costurile de livrare si costurile altor servicii optionale pe care le-ati selectat.

– Orice alte costuri suplimentare vor fi

incluse in sumarul comenzii dumneavoastra afisat pe ecran inainte de confirmarea finala a comenzii dumneavoastra.

Metodele de plata
Puteti plati produsele

 
a) cu ordin de plata bancar in 

cont RO72BACX0000000031440310, banca Unicredit Bank SMB


b) direct pe site oanaberdila.com prin card bancar in RON.
Cardurile bancare acceptate sunt

VISA si MasterCard. Platile cu cardul efectuate pe Website sunt securizate prin folosirea protocolului Secure Socket Layer (SSL), iar platile sunt procesate de https://netopia-payments.com/. Pentru finalizarea corecta a tranzactiei, trebuie sa introduceti datele necesare autorizarii Comenzii in platforma de plati urmand instructiunile furnizate de aceasta platforma. 

oanaberdila.com nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

c) Platile ramburs se efectueaza

la cerere pentru anularea unei comenzi confirmate cu minim 48 ore inainte de data programata pentru sesiunea de lucru, si in mod exceptional, doar pentru motive cu totul  exceptionale, agreate de catre reprezentantul site oanaberdila.com

 

d) In cazul platii prin card bancar,

imediat ce ati plasat Comanda, procesatorul de plati al oanaberdila.com va bloca valoarea comenzii pe cardul dvs. Costul produselor selectate va fi debitat din contul dumneavoastra bancar de indata ce comanda dumneavoastra sau parte din comanda dumneavoastra ce doriti a fi expediata separat, este completa si gata de expediere.

e) In cazul in care Comanda este

Anulata cu acceptul Vanzatorului, oanaberdila.com va returna contravaloarea comenzii in termen de maxim 30 de zile de la data anularii Comenzii, in functie de politica bancii dvs.

f) In cazul in care se realizeaza un control anti-frauda 

pentru a asigura securitatea operatiunilor cu clientii, oanaberdila.com va poate cere sa furnizati documente cu privire la Comanda prin e-mail, ca si unul sau mai multe documente care atesta adresa si/sau copia actului de identitate, inainte de confirmarea comenzii dumneavoastra. Comanda dumneavoastra este finala numai dupa ce oanaberdila.com a primit aceste documente si a trimis un e-mail de confirmare. In lipsa acestor documente sau in cazul in care documentele nu stabilesc identitatea si adresa dumneavoastra, oanaberdila.com isi rezerva dreptul de a nu confirma comanda. oanaberdila.com isi rezerva, de asemenea, dreptul de a respinge o comanda in cazul unui litigiu referitor la plata in curs de desfasurare sau in cazul in care un Client a comandat un numar neobisnuit de mare de produse.

g) In cazul platilor online

Vanzatorul nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.

 

Dovada comenzilor si a platii

h) Bazele noastre electronice de date

si cele ale furnizorilor nostri de servicii sunt pastrate in conditii adecvate de siguranta si constitue dovada  tuturor tranzactiilor intre Vanzator si Cumparator. In conformitate cu reglementarile aplicabile, pastram comenzile intr-un mediu sigur. In toate cazurile, Vanzatorul sfatuieste Clientii sa pastreze email-ul de confirmare a comenzii, precum si pe cel privind efectuarea platii.

Erori ale preturilor

i) oanaberdila.com va depune toate

eforturile pentru ca preturile de pe Website sa fie corecte. Cu toate acestea, este posibil sa apara si erori. In cazul in care oanaberdila.com descopera o eroare legata de pretul unui Produs comandat deja de catre Cumparator acesta va fi informat cat mai curand posibil despre eroarea produsa. In aceste situatii, Cumparatorul va avea optiunea fie de a reconfirma Comanda la pretul corect, fie de a anula Comanda.

In cazul in care Cumparatorul decide

anularea Comenzii, dupa ce a fost informat cu privire la preturile corecte ale Produselor, insa anterior acestui moment a achitat deja pretul Produselor comandate, oanaberdila.com va oferi o rambursare completa in cel mai scurt termen, dar nu mai mult de trei zeci (30) de zile calendaristice de la anulare.

In cazul in care Cumparatorul nu

poate fi contactat, intr-un termen rezonabil, folosind detaliile de contact pe care le-a furnizat in timpul procesului de comanda, Vanzatorul va considera Comanda anulata si Cumparatorul va fi notificat despre aceasta prin email.

Oferte speciale sunt oferte

disponibile o perioada limitata de timp, al caror termen de valabilitate va fi precizat pe Website.

10. Livrare

Produsele sunt livrate prin sesiunile online de la adresa din platforma Google Meet pe care Clientul si-a ales-o in procesul de achizitie serviciu si care este confirmata prin e-mail.

Toate programările facute pe site in momentul comenzii sau a celor agreate pentru urmatoarele sesiuni din pachetul ales de Cumparator reprezinta etape de livrare a produselor achizitionate si achitate.

Pentru programarile confirmate cu oanaberdila.com care nu sunt anulate cu un preaviz de minimum 48 de ore, sumele platite vor fi percepute deplin, contravaloarea sedintei fiind nereturnabila.

 

11. Dreptul de proprietate al

produselor,  transmiterea riscurilor, raspundere

Oanaberdila.com isi va rezerva dreptul de proprietate asupra produselor cumparate de Dumneavoastra pana ce v-ati indeplinit toate obligatiile, in special plata pretului integral al comenzii.


12. Drepturile de proprietate intelectuala

Folosirea, fara acordul expres al oanaberdila.com, a oricarui material publicat pe acest Website, se pedepseste conform legii.

13. Forta majora si caz fortuit

Nici una din parti nu va fi

raspunzatoare pentru neexecutarea obligatiilor sale contractuale, daca o astfel de neexecutare este datorata unui eveniment de forta majora sau de caz fortuit.

Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat. Cazul fortuit este un eveniment care nu poate fi prevazut si nici impiedicat de cel care ar fi fost chemat sa raspunda daca evenimentul nu s-ar fi produs.

Daca in termen de 15 (cincisprezece) zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza, fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a Contractului fara ca vreuna dintre ele sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

14. Newslettere

In momentul in care, Clientul isi creaza un Cont pe Website, are posibilitatea sa isi exprime acordul cu privire la primirea de Newslettere. 

Renuntarea la primirea Newslettere-lor de catre Utilizator se poate face in orice moment prin a solicita dezabonarea la adresa: contact@oanaberdila.com

 

Renuntarea la primirea Newslettere-lor nu implica renuntarea la acceptul dat pentru Termeni si Conditii.